Člani premagali vodilne na lestvici

V lepem vremenu in pravem športnem vzdušju so v 20. krogu GNL varovanci trenerja Rossija zasluženo v sosedskem derbiju premagali vodilno ekipo Visokega, za katere pa poraz kot kaže ne bo usoden, saj darila naših fantov niso znali izkoristiti igralci ekipe Bled-Bohinj in tako Visoko tri kroge pred koncem ohranja šest točk naskoka pred zasledovalci.

V tekmo so nekoliko bolje vstopili gostje in si kmalu priigrali dve lepi priložnosti, ki pa sta na našo srečo ostali neizkoriščeni. Večji del prvega polčasa smo gledali enakovreden boj na sredini igrišča z nekaj pol priložnostmi na vsaki strani. Tik ob zaključku polčasa pa se je lepa priložnost ponudila Velkoskemu, ki pa je žal ostala neizkoriščena.
V drugem polčasu so naši fantje prevzeli pobudo na igrišču in bili bolj nevarni od gostov in v 67. minuti so uspeli izigrati obrambo domačinov, ko se je sam pred vrati znašel Boncelj. Gostujoči vratar Vrtač mu je strel uspel obraniti, vendar je na naše veselje prvi do odbite žoge uspel priti Štern in žogo poslal v prazno mrežo.

Po zadetku se fantje niso zadovoljili z vodstvom in še naprej pritiskali na gostujoča vrata in z malo več zbranosti v zaključku akcij bi si že pred samim zaključkom lahko priborili zmago. Tako pa smo spet v zadnjih minutah trepetali do konca, da gostom, ki so imeli tudi kar nekaj lepih priložnosti ne bo uspelo izida izenačiti.

Ob zaključku tekme velja omeniti še izjemno obrambo domačega vratarja Nadarevića, ki je gostujočemu igralcu preprečil izenačenje.

Za sobotno predstavo velja pohvaliti celotno ekipo in trenerski štab, ki so pokazali, da se lahko enakovredno kosajo z vsemi ekipami v ligi.

Gostom iz Visokega pa tudi čestitamo za pošteno in pravo borbo, njihovemu igralcu, ki se je kot kaže težje poškodoval pa želimo čim hitrejše okrevanje.

Naslednja tekma člansko ekipo čaka že v sredo, ko se odpravljajo na gostovanje v Železnike.

0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments