Postani sponzor

Nogometni klub Britof vedno stremi k izboljšanju pogojev za delo z mladimi, napredku in združevanju  krajevne skupnosti, kar pa nikakor ne bi bilo mogoče brez sponzorjev/donatorjev. Za svoje delovanje in razvoj potrebujemo finančno stabilnost, ki jo je brez prispevka skupnosti težko doseči. Če želite kot pristaš, navijač, starš ali zgolj kot nekdo, ki ima rad nogomet in šport, nekaj vrniti skupnosti in zagotoviti mladim nogometašem vse, kar potrebujejo za rast in napredek, ste na pravem mestu.

NK Britof je tradicionalen vaški klub z bogato 60-letno zgodovino, ki je znan po nekdaj odlični nogometni šoli, ki je med drugim “izklesala” tudi Josipa Iličića. Bili smo prvi vaški klub, ki je imel v isti sezoni ekipe nogometne šole (U15, kadeti, mladinci) istočasno tekmovati v 1. SNL, torej najvišjem nivoju slovenskega mladinskega nogometa, vedno znan bo izjemni podpori in vzdušju.

Trenutna uprava si močno prizadeva, da se klub po zatonu vrne “na pota stare slave”, kar jim v zadnjih letih tudi počasi, a vztrajno uspeva – poročilo dela uprave in trenerjev za leto 2021 ter visoke načrte za prihodnost si lahko ogledate TUKAJ.

Smo klub z največjim srcem, ki skupaj s fantastično podporo navijačev in staršev (največji obisk članskih tekem pod okriljem MNZG in 200+ aktivnih članov kluba), skoraj 2000 sledilci na socialnih omrežjih, iz meseca v mesec vedno večjega števila vpisanih otrok (120+ vpisanih otrok, 150 vseh aktivnih nogometašev) in vedno večjo/boljšo ekipo profesionalnih trenerjev, raste iz dneva v dan.

V zadnjem letu so naše delo, prizadevnost in srčnost opazila ter podprla že mnoga podjetja – zakaj ne bi naslednje bilo ravno vaše? Spodaj si lahko ogledate kaj vam lahko kot klub nudimo v zahvalo za vašo podporo (absolutno pa seveda nič ni obvezujoče in je lahko stvar dogovora, saj želimo ustreči vsem vašim željam in potrebam).

 

Sponzorski paket Znesek (EUR) Opis paketa
Zlati sponzor 2500 € ali več – Logo sponzorja objavljen na domači strani spletne strani in vseh objavah na socialnih omrežjih
– možnost izpostavitve ogromnega logotipa/plakata sponzorja za golom (glavna, najbolj vidna pozicija na igrišču – glej sliko spodaj)
– izvedba Facebook/Instagram/Tiktok nagradne igre v sodelovanju s sponzorjem
– email kampanja s predstavitvijo sponzorja na vse klubske člane in prejemnike novic (lista 300+ mailov)
– Možnost tiskanja logotipa na sprednjo stran dresov ene izmed ekip
– Zahvala na socialnih omrežjih in vseh dogodkih pod okriljem kluba
Srebrni sponzor 1500 – 2500 € – Logo sponzorja objavljen na spletnih gradivih in vseh objavah na socialnih omrežjih
– izvedba Facebook/Instagram/Tiktok nagradne igre v sodelovanju s sponzorjem
– Možnost tiskanja logotipa na hrbtno stran dresov ene izmed ekip
– Zahvala na socialnih omrežjih in vseh dogodkih pod okriljem kluba
Bronasti sponzor do 500 – 1500 eur – Logo sponzorja objavljen na spletnih gradivih
– Logo sponzorja pri vseh tekmovalnih objavah na socialnih omrežjih
– Možnost tiskanja logotipa na rokav dresov ene izmed ekip
– Zahvala na socialnih omrežjih NK britof
Osnovni sponzor do 500 eur – Logo sponzorja objavljen na spletni gradivih
– Zahvala na socialnih omrežjih NK Britof
Donator po dogovoru po dogovoru