U11 so v vročem tempu še naprej “vroči”

Po napornem tednu in z že eno odigrano tekmo smo bili v težkem pričakovanju ekipe iz sosednjega Šenčurja. Ta ekipa nam ni bila poznana, vedeli pa smo, da igrajo dober nogomet.

Zbrali smo se v garderobi, tokrat v največjem številu in veliko smo se pogovarjali o tekmah, ki so bile za nami in prišli smo do tega, da moramo ohranjati našo igro takšno kot se jo učimo.

S fanti smo se v garderobi pogovarjali o sistemu igranja, mogoče malo spremenjenem kot smo bili navajeni. Na večini oz. skoraj na vseh tekmah smo menjali kar celotno ekipo, tokrat pa smo rekli, da bomo imeli leteče menjave. Fantje so se strinjali in bili željni igre.

Bilo je vroče in že vnaprej smo vedeli, da bo težje igrati. Po končanem ogrevanju smo se postavili v začetno formacijo in začeli smo s svojo taktiko ter že v 35 sekundi pokazali, da bomo igrali na vse ali nič. Nasprotnik je poskušal ves čas s pritiski na ekipo, vendar smo se zavedali situacije in žogo poskušali odnesti proti golu nasprotnika. Želja igralcev je bila velika in nekaj golov smo dosegli v kontra akciji po napaki nasprotnika.

V prvem polčasu smo tako dosegli tri zadetke, nasprotnik pa enega in po osvežitvi smo naš scenarij igre nadaljevali. Napetost in akcije so se nadaljevale tudi v drugem polčasu, kjer nam je nasprotnik sledil z goli, vendar smo uspeli zatresti mrežo še 3x, prav toliko pa smo jih tudi prejeli. Uspelo nam je ohraniti rezultat razlke 2 golov.

Tudi na tej tekmi so fantje pokazali, da si želijo igrati dober nogomet ter da ne bomo popuščali do zadnjega piska. Torej je naš dogovor v garderobi obradil sadove in še enkrat nam je s skupnimi močmi uspelo zmagati.

Ne glede na rezultat, čestitke fantom za lepo prikazano igro, trud in uspeh. Hvala.

športni pozdrav,
Slavc & Dražen

0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments