U11 ob bučni podpori staršev zopet uspešni

Pa je prišel dolgo pričakovana torkova tekma proti ekipi NK Sava. Že v zgodnjem popoldnevu je naš kolega Žare pripravil igrišče za našo tekmo in verjetno je bil z mislimi zelo pozitivno usmerjen na to tekmo in za to bi se mu rad zahvalil že v začetku poročila za njegovo angažiranost in pomoč svojim kolegom. Vesel sem, da te imam ob sebi in zato še enkrat – Hvala ti!
Že nekaj dni smo se s fanti pogovarjali o prihajajoči tekmi in ko smo se zbrali v garderobi smo ponovno šli čez določena dejstva na katera moramo biti pozorni in na način kako moramo igrati oz., da igramo našo igro, ne glede na nasprotnika.
Fantje so bili dokaj umirjeni in navodila so vpijali kot spužve, v njihovih očeh pa sem videl, da si želijo čimprej na igrišče. Na igrišču smo takoj začeli z ogrevanjem ter gimnastičnimi vajami.
Fantje so se postavili na igrišče in sledil je prvi pisk in začetek tekme, ki smo jo dolgo pričakovali. Začetek je bil zelo borben na eni in drugi strani in takoj se je dalo videti, da bo tekma borbena do konca. Začele so se priložnosti za eno in drugo ekipo, žal pa mi svojih nismo dobro izkoristili, gostje pa so pri realizaciji bili boljši in tako smo v prvem polčasu bili v zaostanku treh zadetkov.
Ob polčasu smo se pogovorili o težavah ter kaj moramo storiti. Fantje so bili motivirani in že v začetku drugega polčasa smo začeli igrati svojo odprto napadalno igro in posledično so začeli deževati goli. Še pred izenačenjem, so gostje uspeli znova zatresti našo mrežo, nato pa smo začeli naš juriš in končali tekmo z zmago dveh golov.
Ne morem mimo tega, da ne bi omenil neizmernega veselja fantov ob vsakem golu, ki smo ga zadeli, fantje so vpili, ekipa v rezervi je skočila v objem na igrišče in kot trener sem jim začel dajati dodatno podporo s tem, da sem jih še bolj spodbujal.
FANTJE! Hvala vam za prikazano igro, cel čas sem verjel v vas in niti enkrat nisem podvomil v našo igro in pozitiven izplen. V tem stilu bomo nadaljevali.
Seveda pa moram omeniti, da je k zmagi botrovalo to, da smo imeli veliko podporo navijačev, ki so celotno tekmo navijali in vzpodbujali igralce. Hvala, da nam stojite ob strani. V torek nam je to pomenilo res veliko in na vsaki tekmi ste več kot dobrodošli in še enkrat, hvala tudi vam!
Na koncu bi želel pohvaliti tudi ekipo NK Sava, ki so odigrali pošteno in korajžno.
Počitka bo bolj malo, saj nas že ta petek časa ekipa iz sosednjega Šenčurja. Vabimo vas, da se nam pridružite v petek ob 17 uri.
Športni pozdrav,
Slavc & Rambo
0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments