U11 še naprej kaže odličen napredek

Po daljšem premoru smo se z ekipo U11 v preteklem tednu soočili s kar dvema domačima tekmama in sicer smo že v sredo gostovali ekipo NK Železniki s katerimi smo se že srečali v jesenskem delu. Druga tekma je sledila v petek z ekipo NK Triglav. Tudi z njimi smo že odigrali in obakrat bili boljši na igrišču.
Od jeseni in do sedaj je minilo nekaj časa in vse ekipe so napredovale in tako smo nestrpno čakali kakšna bo igra ter kaj nam je pripravil nasprotnik. V garderobi smo se pogovarjali kaj vse moramo storiti, da bi bila naša igra čimboljša in česa si ne smemo privoščiti.
Fantje so po prejetih navodilih odšli na glavno igrišče, ki je tokrat bilo v izredno lepem stanju, lahko bi rekel, da smo bili na Wimbledonu. Začeli smo se ogrevati in pripravljati na tekmo, fantje so za obe tekmi bili zelo resno pripravljeni, zavedali so se, da morajo na igrišču dati vse od sebe, ne glede na težino nasprotnika in na pretekle rezultate.
V sredo, takoj po pisku , smo izvedli ogromen pritisk na nasprotnika in tako dosegli gol že v 25 sekundi, naslednjega pa v 2 minuti, na petkovi tekmi pa nam je uspeli doseči prvi gol v 2 minuti. To je dalo fantom še dodaten veter v hrbet in goli so kar deževali, seveda v našo korist.
Prikazana igra je bila zadovoljiva, v petek pa odlična in želel bi pohvaliti fante za zagon in energijo, ki so jo pokazali na igrišču in ob njem.
V tem tednu pa nas ponovno čakata dve tekmi in sicer je prva že v torek proti ekipi NK Sava, katero pa je v nedavni preteklosti treniral naš klubski kolega Žare in verjamem, da bomo na tekmi dali še dodatne procente in ne bomo pustili nasprotniku, da se poigrava. V petek pa bomo na domačem terenu pričakali ekipo iz Šenčurja proti kateri pa letos še nismo odigrali.
Skratka vabljeni na oba spektakla, ki bosta v ŠP Britof.
športni pozdrav,
trenerja Slavc & Rambo
5 1 vote
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments