Komentar trenerja U11 po tekmi s Triglavom

V sredo 23.9.2021 smo ob 17 uri pričeli s tekmo ekipe U11. Naš nasprotnik pa je bila ekipa Nogometnega kluba Triglav.

Fantje v garderobi so bili enotni, da je to veliki derbi za njih in da morajo na terenu pokazati vse svoje znanje. Kot trener sem bil vesel tega dejstva, saj je to notranja motivacija, ki jih še dodatno spodbuja k dobri igri.

Fantje so v garderobi prejeli tudi dodatna navodila, kaj je pomembno ter na kaj naj bodo pozorni. Že s prihodom na igrišče pri ogrevanju so z veliko koncentracije pokazali, da bo njihov nastop dober. S trenerjem Draženom, sva jih vzpodbujala ter jih opozarjala na dejstva in na način igre.

Prišel je čas za tekmo, fantje so se postavili na svoj igralni položaj in tekmo začeli nekoliko zadržano, za kar nas je nasprotnik tudi kaznoval. Po prejetem zadetku so se naši nogometaši zdramili in “pljunili” v roke in z odličnim prvim polčasom dosegli prednost 2 zadetkov. To jim je dalo še dodaten veter v hrbet in z odlično predstavo so nadaljevali do konca polčasa.

V drugem polčasu smo poskušali igrati taktično drugače, da se fantje preizkusijo tudi v drugih vlogah ter poskušali smo opraviti čim več menjav, saj imamo veliko fantov in trenerska želja je, da prav vsi igrajo in da dobijo občutek kako je na terenu. Naše menjave taktike so gostje izkoristili ter na koncu tekme izenačili rezultat, vendar poudarek je bil na dobri igri, borbenosti in kot smo govorli v garderobi, da vsi igramo s srcem in za srce, ki ga imamo na našem dresu.

Želel bi čestitati fantom na dobri predstavi ter prikazanem znanju, ki ga pridobivajo na treningih. Le tako naprej! Ne morem pa tudi mimo tega, da se ne bi zahvalil staršem otrok, ki ste bučno navijali za naše otroke in verjemite to jim vliva dodatno motivacijo za dobro igro. Hvala tudi vam!

V sredo je na naši tekmi bil tudi prisoten nov pomočnik trenerja Dražen Gašić, ki mu izrekam dobrodošlico v ekipo U11 in glede na to, da ga fantje že poznajo, smo se vsi kar lepo povezali. Hvala Dražen za tvoj čas, ki ga boš namenil fantom ter meni v pomoč na treningih in tekmah.

Na koncu bi se želel zahvaliti še (sedaj že bivšem) trenerju ekipe U11 Bojanu Bokiju Maksimoviću, ki nas je moral iz osebnih razlogov zapustiti. V mojem imenu in imenu fantov se ti zahvaljujemo na tvojem času, trudu in verjamemo, da se boš nekoč vrnil in predal svojo nogometno kvaliteto tudi na otroke. Hvala in želimo ti vse dobro v tvojem privatnem in poslovnem življenju.

Trener U11

Slavc
5 1 vote
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments