Prepovedan vstop na umetno travo v športnem parku Britof

V zadnjem obdobju v NK Britof prepogosto opažamo, da igrišče z umetno travo v Športnem parku Britof uporablja veliko otrok in mladostnikov, ki niso člani našega kluba. Med njimi je tudi veliko število otrok iz okoliških nogometnih klubov – očitno jim v njihovem matičnem klubu ne dovolijo uporabe njihovih umetnih trav. Zato naj ponovimo nekaj osnovnih pravil glede uporabe igrišča z umetno travo v Športnem parku Britof:

1. Igrišče z umetno travo v Športnem parku Britof je v lasti NK Britof in je namenjeno IZKLJUČNO članom NK Britof v okviru organizirane nogometne vadbe;

2. Če so vrata igrišča z umetno travo zaklenjena, je PREPOVEDAN kakršenkoli vstop na igrišče;

3. PREPOVEDANO je plezanje čez ali pod ograjo okoli igrišča z umetno travo.

V izogib neprijetnostim prosimo za dosledno upoštevanje vseh navedenih pravil. Danes je namreč zaradi nedovoljene uporabe igrišča z umetno travo v Športnem parku Britof morala posredovati celo policija, ki pa na srečo, tudi zaradi odnosa odgovornih v NK Britof, nobenemu »uporabniku« ni izdala kazni. V naslednjih dneh/tednih bo nadzor nad uporabo umetne trave še večji in bolj pogost, zato apeliramo na vse otroke, starše teh otrok in tudi mladostnike, da se vzdržijo nepooblaščene uporabe igrišča z umetno travo v Športnem parku Britof – nenazadnje je to tudi prepovedano z Vladnim odlokom. Sočasno pa v NK Britof vabimo vse tiste, ki si želijo igrati na našem igrišču z umetno travo, da se včlanijo v naš klub in se pridružijo eni izmed selekcij, v okviru katere bodo med drugim trenirali tudi na našem igrišču z umetno travo – in ravno njim je namenjena naša umetna trava.

Lep športni pozdrav, uprava NK Britof.

1 2 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments