Zmaga v pokalu – padla je Sava!

Na sončen sredin dan se je v Britofu igral 2. krog gorenjskega pokala. V goste so prišli nogometaši kranjskega tretjeligaša NK Sava. Tekmo si je prišlo ogledati okoli 150 privržencev gorenjskega nogometa, ki z videnim niso bili razočarani.

Ko je glavni sodnik Anze Jeric oznanil zaćetek tekme, so domači dali vedeti, da tekma se zdaleč ne bo enostavna. Sledilo je nekaj priložnosti Britofljanov nato pa zadetek gostov iz Stražišča (Matic Kopač – otrok Britofa, kako ironično). Vodstvo ni trajalo dolgo kajti Besnik je po le 3 minutah izenačil. Malo pred polčasom pa so gostje ponovno preko Kopača prišli do vodstva.

Tekma je bila polna tempa, zelje in pa borbenosti, na kar kaže tudi stevilo rumenih kartonov (7 vse skupaj).

Sledil je drugi polčs, kjer je domači napadalec Besnik zadel iz 11-metrovke. Tekma je bila izenačena in priložnosti so se vrstile tako na eni kot na drugi strani. V 61. minuti pa BUUUM – Evrogol je za vodstvo domačih iz priblizno 25 metrov dosegel Velkoski.

Savčani so do konca tekme vse moči preusmerili v napad, vendar so bili domači dobro postavljeni in so se obranili. Sledilo je se par priložnosti iz protinapadov, kar pa izmuceni napadalci NK Britofa niso izkoristili.

Koliko je zmaga pomenila fantom, pa nazorno pokaže spodnji video:

Bravo ekipa in trener Rossi!

5 1 vote
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments