Prve tri točke so ostale doma!

Člani so včeraj v pasji vročini pomerili z gosti iz Poleta, ki so igrali z močno spremenjeno zasedbo napram lanski sezoni.

Tudi pri naših smo od 1. minute na igrišču videli kar nekaj novincev, ki pa so pokazali, da bodo okrepitve v pravem pomenu besede.

Tempo v začetku tekme je bil temperaturam primerno počasen in ležeren, skozi celoten prvi polčas pa so vseeno prevladovali Britofljani, ki so imeli ogromno posesti žoge in imeli preko Kotnika, Velkoskega in Logarja kar nekaj priložnosti in stresli tudi prečko. Vseeno se je zdelo, da nekaj manjka, kar so gostje s pridom izkoristili v praktično edinem napadu in poizkusu na srečanju – v izdihljajih 1. polčasa so prišli do nepričakovanega zadetka in na odmor odšli s prednostjo 0:1.

Na tribunah se je tudi tokrat zbralo 120 gledalcev – največ od vseh prizorišč v 1. krogu

V 2. polčasu so domači prišli na igrišče odločeni, da spreobrnejo rezultat. Že takoj v 47. minuti je prišlo do prekrška v kazenskem prostoru gostov. 11-metrovko je suvereno izkoristil Xoxha Besnik.

V nadaljevanju je spet Britof prevladoval, spet so se tresle vratnice, trener Rossi je poizkušal z menjavami  (opravil jih je kar 5) dodati nekaj nove energije in iskal zmagovalno kombinacijo, ki pa je končno prišla v obliki izkoriščenega prostega strela iz desne strani roba kazenskega prostora, ko je v 86. minuti mojstrsko z levico zaključil Dvanajščak, ki je vstopil v 2. polčasu.

Rezultat 2:1 se je obdržal do konca in Rossijevi “bili” so se veselili prvih 3 točk – težko prigaranih, a zasluženih. Upajmo, da bodo že v naslednjem krogu v Železnikih bolj natančni pred golom.

Pohvaliti velja vse novince – mladega Mačka, ki je odlično odigral na štoperski poziciji, ter povratnika Markuna in Kotnika, ki bosta zagotovo velika dodana vrednost za ekipo.

Za ogled uradnega zapisnika srečanja KLIKNI TUKAJ.

V nove zmage!

0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments