Nova sezona je pred vrati

Končno! Po krajšem oddihu in “mirovanju”, je pred vrati že nova sezona. Večina naših selekcij bo zadnji vikend v avgustu (oz. prvega v septembru) že pričela s tekmovanji v MNZG.

Je še kdo pogrešal nogomet?

Prva priložnost za ogled tekme v športnem parku Britof bo že v soboto, 31.8.2019, ko bo članska ekipa na domačem igrišču odprla sezono proti ekipi Polet.

Trener Rossi je s fanti dobro oddelal poletne priprave in odigral kar nekaj prijateljskih tekem, moštvo pa se je okrepilo z nekaj novinci, med katerimi je posebej treba poudariti povratek našega Bineta Kotnika, tako da so cilji za sezono visoki.

Veselimo se tudi prvega kroga članskega pokala, kjer nam je žreb namenil Savo, ki nastopa v 3. SNL.

Mladinski pogon 2019/2020

V klubu smo naredili tudi prve korake k povezovanju s sosednjimi klubi. V prihajajoči sezoni bomo tako imeli v tekmovanjih pod okriljem MNZG 1 ekipo več kot lani, saj smo se pri U15 povezali z NK Bitnje. Trener ekipe bo naš dolgoletni član Matic Jerina, za katerega smo izredno veseli, da je sprejel izziv in smo prepričani, da bo delo uspešno opravljal.

Pri kadetih smo moči združili z NK Šenčur, zato bo v 1. gorenjski kadetski ligi nastopala ekipa z imenom Britof-Šenčur. Ekipo bo prav tako vodil stari znanec našega kluba – Ivo Levstek.

Tudi pri mlajših selekcijah je prišlo do premikov – ekipo U13 bo vodil Boško Sofrić, U11 Peter Križaj, U9 Bojan Maksimović.

Večina ekip (z izjemo U9 in U7, ki začneta s pričetkom šole) že pridno trenira.

Z začetkom šolskega leta bo tudi vpis v nogometno šolo za najmlajše, kjer bomo letos poizkušali pridobiti čim več otrok tudi iz okoliških šol, ne samo OŠ Predoslje. Vseeno bo seveda domača šola prioriteta, nogometni krožek po pouku pa bo za vrtec in 1. razred letos vodil Anže Jelar. Točne termine treningov še sporočimo.

Promocijo za vpis novih nogometašev bomo izvedli tudi na letošnji prireditvi NAJ DAN, v nedeljo, 25.8.2019. Našli nas boste na stojnici NK Britof, kjer bomo poskrbeli za kratek razvedrilni program za otroke, tam pa dobite tudi vse informacije za vpis. Vabljeni!

Cilji in ostale aktivnosti

Ker je klub v zadnjih letih pred prihodom novega vodstva izgubil veliko število otrok, so letošnji cilji predvsem povečanje tega števila. Z dobro postavljeno trenersko strukturo, načrtnim delom in novo energijo, verjamemo, da bodo otroci v dobrih rokah, kakovost dela pa boljša.

Domače igrišče že dolga leta ni bilo v boljšem stanju, kot je sedaj, na kar smo še posebej ponosni. V jeseni bo na vrsti še ena delovna akcija, kjer bomo s člani kluba, starši in prostovoljci poskrbeli, da bodo naši otroci imeli karseda boljše pogoje za delo.

Ne smemo pozabiti niti na člansko ekipo, od katere letos veliko pričakujemo in za katero smo že poskrbeli in še aktivno iščemo nove sponzorje. V spomladanskem delu lanske sezone smo imeli daleč največji obisk na domačih tekmah, zato upamo, da bo tudi v jesenskem delu tako. Že sedaj ste vljudno vabljeni na vse domače tekme, zato nas spremljajte na Facebooku in Instagramu, da ne zamudite vseh novosti in dogajanj ob tekmah. Tudi letos se bomo maksimalno potrudili, da bo ob tekmah še nek spremljevalni program, ki bo popestril dogajanje in še dodatno povezal našo skupnost.

V začetku letošnje sezone bomo na željo staršev po dolgem času priskrbeli tudi novo klubsko opremo in drese – katalog in več informacij sledi že kmalu, podrobnejša navodila pa bo vsaka ekipa dobila od svojih trenerjev. Tako bomo poskrbeli za enoten izgled in prezenco na igriščih in izven njih. Hkrati smo že priskrbeli veliko število novih žog, še več pa jih bomo naročili skupaj z opremo pri novem opremljevalcu Macron.

Gremo s skupnimi močmi novim zmagam naproti!

Uprava NK Britof

#klubssrcem

0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments