Na krilih Kalana do nove zmage proti Zarici

V 17. krogu GNL smo videli derbi sosedov na lestvici, ki so ga na koncu zasluženo dobili naši igralci z rezultatom 3:1 in s tem tokratnega nasprotnika tudi prehiteli na lestvici, kjer zdaj zasedajo četrto mesto.
Tekma pa bi se lahko razpletla tudi drugače, če v domačih vratih ne bi že takoj na začetku tekme z nekaj sijajnimi obrambami blestel vratar Vid Kalan. V 11. minuti smo videli lepo akcijo, ki jo je z natančnim strelom v domače vodstvo spremenil Gašper Šenk. Sredi polčasa smo pa zadetku Šterna podvojili vodstvo. Najlepši trenutek srečanja pa je sledi tik ob zaključku prvega polčasa, ko je s fantastičnim zadetkom glasne in dobro razpoložene domače navijače navdušil prvi strelec lige Velkoski.
V drugem polčasu so varovanci trenerja Rossija vseskozi mirno nadzorovali potek srečanja, gostujoče napadalce pa je še naprej v obup spravljal domači vratar Kalan, ki se je najbolj izkazal v 63. minuti, ko je prvič in nato ob ponovljenem kazenskem udarcu še drugič s fantastično parado obranil enajstmetrovko gostujočemu kapetanu Robniku. Prav ob zaključku tekme pa so vendarle častni zadetek dosegli tudi gostje, ko je zadel Šujica.
Tokrat velja pohvaliti celotno moštvo, ki je kljub kar nekaj odsotnostim igralcev prve ekipe tekmo odigralo na visokem nivoju in zasluženo zmagalo. Naslednji teden fantje odhajajo na težko gostovanje v Velesovo in le upamo lahko, da jim bo uspelo prikazati takšno predstavo kot smo jo videli včeraj.
Spodaj si lahko ogledate še obe obranjeni 11-metrovki Kalana:
0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments