Tudi ekipa U11 z uspešnim uvodom v pomlad

Pa smo dočakali! Začetek spomladanskega dela sezone in naša prva tekma je bila delegirana proti ekipi NK Žiri na njihovi zelenici.

Iz jesenske tekme smo vedeli, da je nasprotnik borben in da veliko tečejo ter da bo tekma težka. Po zboru v Britofu, smo se odpravili na gostovanje, med vožnjo pa smo klepetali in uživali. Ob prihodu v Žiri smo se hitro oblekli in se pogovorili o načinu igre. Teren je zaradi dežja bil dokaj mehak in zelo hitro se je zemlja prijemala obutve vendar se nismo ozirali na to. Prednost smo dali tekmi, ki nas je čakala.

Ob pisku in na samem začetku smo bili nekoliko zadržani ampak igra je stekla in že smo povedli. Kasnejši potek igre ni bil zadovoljiv saj smo v določenih momentih delovali zmedeno in tako so nas dvakrat kaznovali. Ob polčasu smo se ponovno pogovorili o tem kaj je bil dogovor v garderobi. Sledila je drugačna igra, boljša in tudi podobna temu kar treniramo, želimo. Ob pritisku in bolj “moški” igri, smo uspeli izenačiti. Igra se je razživela pri obeh ekipah in bilo je priložnosti tako za eno kot za drugo ekipo. Na koncu smo uspeli izstisniti in zadeti še dvakrat kar nas je pripeljalo do vodstva in končne zmage.

Po koncu tekme smo s težkimi nogami od blata, odigrali partijo penalov. Skratka bilo je razburljivo, napeto in kar je najbolj pomembno, bilo je zabavno.

Hvala mojim fantom in fantom iz ekipe NK Žiri za zabavo.

Hvala tudi našim zvestim navijačem.

Naslednji krog smo prosti nato pa nas čaka nova tekma. Katera bo? To pa naj bo še skrivnost. 🤓

Pa lep športni pozdrav,

Slavc – trener U11
5 1 vote
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments