U11 na 8. Zmajevem gnezdu

Sobotni turnir 8. Zmajevo gnezdo smo čakali z velikim navdušenjem, naš prvotni cilj pa je bil, da odidemo na turnir, da se zabavamo ter da uživamo v gledanju in igranju nogometa.
Ob samem prihodu v Športni park Svoboda Ljubljana smo videli, da je to res velik turnir z veliko otrok, veliko nogometa, slišali pa smo že bučno navijanje. Bil je res spektakel, fantje pa so bili zelo navdušeni in so komaj čakali, da pristopimo k terenu.
Ob vstopu smo se morali legitimirati, nato pa smo dokaj hitro našli naše starejše klubske kolege, ekipo U12, kateri smo se pridružili in se začeli pripravljati na našo prvo tekmo. Ob samem sprehodu do igrišča na katerem naj bi odigrali našo prvo tekmo, smo šli mimo glavnega terena ter navijaške cone, bilo je res noro, top vzdušje in za piko na i, zelo toplo in lepo vreme.
Začeli smo se pripravljati na našo prvo tekmo in kmalu po ogrevanju smo že stali na igrišču. Prvo tekmo smo sicer začeli nekoliko zadržano, zmedeno, malo pa nam je ponagajalo tudi igrišče na katerega nismo bili navajeni.
Po prvi tekmi je sledil dolg premor, mi pa smo še kar naprej uživali v lepem sončnem vremenu, vmes smo tudi pomalicali in se osveževali. Na turnirju smo si tudi ogledali igro velikih klubov iz sosednjih regij (Avstrija, Hrvaška, Madžarska, BIH, Srbija), med uživanjem in čakanjem na našo naslednjo tekmo, sem se podružil s starši in fanti ob kavi in prijetnem klepetu.
Premor je minil dokaj hitro in že smo se odravili do našega igrišča, kjer smo čakali novega nasprotnika, sedaj smo bili že bolj pogumni. Tik pred našo tekmo smo si ogledali našo ekipo U12 in glasno navijali, takoj po tej tekmi pa smo se začeli ogrevati. Na teren smo stopili suvereno in z željo, da kočno pokažemo iz kakšnega testa smo. Naša borbenost in želja sta se obrestovali saj smo v tej tekmi bili zmagovalci mi in neopisno veselje, kriki ter sreča v očeh – to je to po kar smo prišli. Bravo fantje.
Ob koncu našega celodnevnega druženja smo se s turnirja poslovili s ponosom, dvignjeno glavo in s pozitivnimi mislimi saj je naš cilj bil obisk velikega turnirja katerega se udeležujejo res veliki klubi kot so Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, Zagreb, Rijeka, Domžale….
Turnir smo zaključili kot 3 v naši skupini kar je odlična uvrstitev in velik veter v hrbet za naš začetek spomladanskega dela sezone. Fantje še enkrat bravo, le pozitivno naprej saj nas čaka še en turnir, kmalu.
Hvala klubu NK Britof, ki nam je omogočil prijavo, organizatorju za lep spektakel ter staršem za veliko spodbudo.
Športni pozdrav,
Trener Slavc
0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments