Člani se z Bleda vračajo s točko

V zadnjem krogu jesenskega dela prvenstva smo se tokrat izjemoma v nedeljo odpravili na težko gostovanje k drugo uvrščeni ekipi Bled – Bohinj. Ekipa je bila dodobra oslabljena, vendar so igralci, ki so bili na razpolago trenerju Rossiju prikazali borbeno in všečno predstavo in se domov tako vrnili z zasluženo točko in bodo prezimili na četrtem mestu z 18. točkami iz 10 tekem.
 
Že začetek tekme je nakazal, da so naši igralci željni igre in dobro razpoloženi. Z pravo malo mojstrovino in evrogolom Velkoskega smo povedli že v 9. minuti igre. Vodstvo pa je na žalost trajalo le nekaj minut saj so domačini s pomočjo avtogola uspeli izenačiti. Nato je sledilo nekaj polpriložnosti na obeh straneh, za rezultat polčasa pa je s svojim današnjim drugim sicer pa že 12. zadetkom v tem prvenstvu poskrbel prvi strelec lige Velkoski.
 
V drugem polčasu je sledila trda in moška igra na obeh straneh, obe ekipi sta si priigrali nekaj priložnosti, edini zadetek pa so žal v 57. minuti dosegli domačini. Do konca tekme bi si obe ekipi lahko priigrali zmago, vendar je neodločen rezultat najbolj pošten po
videnem na igrišču. Trenerju Rossiju in njegovim fantom iskreno čestitamo za današnjo predstavo in predstave v tem jesenskem delu.
 
Do konca prvega dela prvenstva sta spomladi še dve tekmi, naši igralci pa so si z današnjo točko praktično že zagotovili v drugem delu prvenstva ligo za prvaka v kateri bo nastopilo najboljših šest ekip po polovici prvenstva.
0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments