Golijada ekipe U11

Petkov dan nam je prinesel novo gostovanje pri ekipi Bohinja, kjer smo se že v samem začetku morali dobro ogreti saj so temperature že nizke. Po prejetih navodilih so se fantje pripravili na igro ter ponovno začeli s tipanjem nam že znanega Bobinja.  Po nekaj uvodnih zadržanih minutah smo takoj začeli s pritiskom na nasprotnikove igralce in takoj se nam je ponudila šansa, ki smo jo okronali z golom.

V nadaljevanju smo opravili menjavo celotne ekipe, ki je nadaljevala s pritiskom vendar smo imeli smolo in domačini so uspeli preobrniti rezultat v svojo korist na 2:1. Bližal se je polčas, naša ekipa pa ni popuščala in z agresivnim pritiskom, smo tudi mi uspeli obrniti rezultat nam v prid na 2:3. Med polčasom so igralci prejeli navodila kaj morajo paziti ter kje delajo napake. Ta navodila so kmalu obrodila sadove saj smo začeli igrati svojo igro in dobra borba je tudi na koncu prinesla zadovoljstvo celotne ekipe kar se je poznalo tudi na rezultatu, ki je na koncu beležil 4:10 za NK Britof.

Hvala fantje, tako zadovoljite sebe in v koncni fazi tudi mene, saj vse skupaj kar počnemo na treningih se prenaša na tekme.

Hvala tudi vernim navijačem, ki so bili z nami v živo ter na družbenih omrežjih in v mislih.

Športni pozdrav,
Slavc – trener U11
0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments