Nova okrepitev trenerske ekipe

Z veseljem sporočamo, da smo se za sodelovanje uspeli dogovoriti s trenerjem Bojanom Obradovićem, ki bo prevzel vodenje nogometnih krožkov v vrtcu in na osnovni šoli ter ekipo U9, torej bo skrbel za najpomembnejši del podmladka, kjer je dobro in strokovno delo še toliko bolj pomembno.

Za našo trenersko ekipo je to velika okrepitev, saj je zadnja 3 leta je uspešno deloval v NK Triglav, s svojim znanjem in izkušnjami pa bo zagotovo dvignil nivo dela pri najmlajših selekcijah, kjer želimo v naslednjih nekaj letih storiti tisti korak naprej in še povečati število otrok v naši nogometni šoli.

Da ga otroci, starši in navijači lažje spoznate, pa si spodaj preberite kratek intervju.

Iz kje prihajaš?

Iz Kranja,  star sem 32 let, srečno poročen in imam 2 otroka.

Kje si vse deloval kot trener?

Začetek 3 leta na Savi, zadnje 3 leta pa sem deloval v Nk Triglavu.

Zakaj si se odločil za NK Britof?

Za Britof sm se odločil, ker se so ljudje, ki so v upravi nekdanji bivši (so)igralci, in so na pravi poti da vrnejo Britof nazaj kamor spada in sem se tudi jaz videl v tej zgodbi, saj se mi zdi da lahko klubu veliko pripomorem tudi sam. Na začetku smo se dogovorili za krožke na šolah, vendar mi klub kasneje ponudil dodatno še ekipi U8 in U9, zato sem priložnost zgrabil z obema rokama. V veliko veselje mi je delat z otroci, še posebej v Britofu, saj je Britof gorenjskemu nogometu vedno dal veliko talentov. Nenazadnje sem bil tu tudi sam soigralec Josipa Iličića, ki je največji pečat kot otrok pustil ravno v Britofu.

Kaj ti je najbolj pomembno pri delu z otroci? 

Pri otrocih je najbolj pomembno da uživajo v tem kar počnejo, na treninge in tekme hodijo nasmejani, da jih v športu pravilno usmerjamo in probamo razviti njihove motorično-gibalne sposobnosti …

Kakšni so tvoji načrti?

Da dvignemo NK Britof postopoma čim višje, in tudi verjamem da s trdim delom temu kmalu tako.

 

 

Torek in četrtek 16.30-18.00

5 2 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments