Visoko z veliko sreče domov s točko

Tudi drugo tekmo spomladanskega dela prvenstva so naši člani odigrali doma in sicer so se v 13. krogu GNL v sosedskem derbiju pomerili z ekipo Visokega.

Kljub temu, da je bila v Kranju istočasno na sporedu tekma 1. SNL med Triglavom in Mariborom se je v športnem parku v Britofu zbralo 250 gledalcev (na ostalih petih tekmah v ligi je bilo skupaj 230 gledalcev)!

Želja po zmagi je bila pri naših fantih vidna od prve minute. Že na začetku so si varovanci trenerja Rossija priigrali kar nekaj lepih priložnosti, najlepšo pa je zapravil Logar, ki mu je gostujoči vratar strel izvrstno obranil. V 10 minuti pa hladen tuš za domačine saj je za goste z glavo zadel najmanjši na igrišču Tim Vrtač. Domača ekipa je po prejetem zadetku še bolj pritisnila proti gostujočim vratom in v 28. minuti je po podaji Pavloviča zadel Jeglič. Do konca polčasa so si naši fantje priigrali še nekaj priložnosti, a jih Logar, Jeglič in Stanarević niso uspeli spremeniti v zadetek. V zadnji minuti prvega polčasa so gostje nezbranost domačinov izkoristili in po kotu ter strelu z glavo Debeljaka prišli v vodstvo 2:1.

Domačini so v drugi polčas krenili še bolj odločno in kmalu je po samostojni akciji v 62. minuti, tokrat zelo agilni Logar zadel za izenačenje. V zaključku tekme je bilo očitno, da so gostom pošlje moči, Britof je dokaj zlahka prihajal do priložnosti, vendar tudi sreča tokrat ni bila na naši strani. Najlepšo priložnost je v samem izdihljaju tekme zapravil rezervist Radojčič, ki se je sam znašel pred gostujočim vratarjem, ki pa mu je strel obranil.

Na koncu smo z prikazano kombinatoriko, željo in agresivno igro lahko zadovoljni, nekaj grenkega priokusa pa ostaja, ker bi si na tej tekmi zaslužili več kot zgolj remi. Nova priložnost za dokazovanje in prvo spomladansko zmago bo že naslednjo soboto, ko se v goste odpravljamo k ekipi Preddvor. Vljudno vabljeni, da naše fante bodrite tudi v soboto.

Uraden zapisnik tekme si lahko ogledate s klikom TUKAJ.

0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments