Remi na prvi tekmi članov

V lepem in sončnem vremenu so se člani v prvem spomladanskem krogu pomerili z odlično ekipo Lesc, ki je pred tekmo zasedala drugo mesto na lestvici. S predstavo smo lahko zadovoljni, najbolj spodbudno pa je, da se je na tekmi zbralo 200 gledalcev, ki so bili priča kakovostni predstavi obeh ekip.

Varovanci trenerja Rossija so začeli odločno saj je že v 6. minuti po podaji Tomića gostujoča vrata zadel Velkoski, a je bil gol zaradi prepovedanega položaja žal razveljavljen. Nato je v igri prevladovala gostujoča ekipa, ki si je priigrala nekaj pol priložnosti. Ob zaključku polčasa pa sta za domačine dve lepi priložnosti imela Logar in Velkoski.

V drugem polčasu je igra večinoma potekala med obema kazenskima prostoroma, nobeni izmed ekip pa si ni uspelo priigrati omembe vredne priložnosti. V 73. minuti pa je Britof povedel. Rezervist Pavlovič si je z veliko borbenosti priigral žogo in podal Tomiću, ki je hladnokrvno zabil za vodstvo Britofa. Po zadetku so Leščani vse sile usmerili v napad, a bi si kaj kmalu ob boljši zbranosti Zupana pri samem zaključku Britof že pred zaključkom lahko priigrali občutnejšo prednost. Se je pa trud gostujoči ekipi obrestoval v 87. minuti, ko je zadel Černivec. Po prikazanem je remi prav gotovo tudi najbolj pravičen rezultat.

Obe ekipi velja pohvaliti za borbeno in pošteno igro, saj je glavni sodnik Podgoršek pokazal zgolj dva rumena kartona, ki sta jih pri domačinih prejela Dvanajščak in Markelj.

Celoten zapisnik srečanja si lahko ogledate TUKAJ.

V naslednjem krogu nam v goste prihaja ekipa Visokega in po prikazanem na sobotni tekmi si navijači lahko obetamo lepo predstavo in zmago Britofa.

Se vidimo!

0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments