Člani z 2. zaporedno zmago! 🔥😍

Po domači zmagi nad NK Velesovo smo se tokrat odpravili na gostovanje k NK Kondor Godešič. Pričakalo nas je lepo sončno vreme in takšen je bil tudi uvod v tekmo, ko smo hitro povedli. Enako hitro pa so tudi domačini izenačili, ki so izkoristili preveč odprtega prostora.
 
In tega je bilo v nadaljevanju zelo veliko na obeh straneh, saj v igri ni bilo discipline pri branjenju. Na srečo smo ta del igre bolje izkoristili mi in s tremi goli v domači mreži zaključili prvi polčas.
 
V drugem polčasu podobna slika kot v prvem, faza branjenja kot da ni obstajala, zato so se priložnosti vrstile ena za drugo. Tudi tokrat smo to bolje izkoristili mi in z novimi tremi zadetki postavili končni izid tekme, ki se je glasil 1:7. Naslednji tekmec je NK Preddvor, kjer pa bo potrebno nivo igre v obrambi dvigniti, saj se nam drugače obeta nova napeta tekma pred domačimi gledalci.
 
Pohvale in čestitke ekipi in trenerju, ter veliko sreče v soboto. Vsi simpatizerji NK Britof vljudno vabljeni na domačo tekmo z NK Preddvor, v soboto, 16.10.2021 ob 15.30.
0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments