Člani po “teniško” opravili nalogo v Preddvoru

Po tem, ko so člani v prvih dveh krogih spomladanskega dela nekoliko nesrečno 2x le rezmizirali, so  tokrat prišli do zaslužene zmage v Preddvoru. V slogu Novaka Djokovića so domačine odpravili kar z 2:6.

Fantje so takoj pokazali po kaj so prišli v Preddvor, vendar so do prve resne priložnosti prišli domačini, a je odlično posredoval vratar Oštir. Kmalu za tem je za vodstvo poskrbel prvi strelec ekipe Pavlovič, že v 22. minuti pa je na 0:2 povišal Velkoski.

Že minuti zatem je Preddvor znižal na 1:2, a je nato zopet udaril naš Šime. Golijada v prvem polčasu se je nadaljevala, saj je za domačine z evrogolom Kokič spet zmanjšal zaostanek Preddvora na le en gol, toda tik pred koncem polčasa je zadel še Logar, tako da je Britof odšel na odmor z 2:4.

V drugem polčasu se je igra malce umirila, Tomić in Pavlovič z drugim zadetkom pa sta postavila končni rezultat tekme 2:6 in zasluženo so 3 točke odšle v Britof.  S to zmago so se fantje dvignili na 5. mesto na lestvici, za 4. uvrščeno Zarico pa zaostajajo le za 2 točki.

Uraden zapisnik tekme si lahko ogledate TUKAJ.

Naslednjo tekmo fantje igrajo doma proti ekipi Železniki. Vabljeni v čim večjem številu!

Bravo trener Rossi in ekipa

0 0 votes
Article Rating
Naroči se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments