Priprave, Rovinj 19.3. – 22.3.2017

22.3.2017, ZADNJI DAN PRIPRAV

Povzetek dneva:

Pa smo prišli tudi do konca priprav Rovinj 2017. Kljub kakšni težavici na začetku, so se po zaslugi trenerjev in njihovi angažiranosti iztekle dobro. Otroci so uživali, to vam bodo verjetno tudi povedali.

Danes se je dan začel s konkretnim zajtrkom, da so si nabrali moči za čez dan in nadoknadili za nazaj po napornih treningih. Po zajtrku je sledil kratek sprehod do obale, kjer smo se še zadnjič poslovili od morja. Sledilo je pospravljanje sob, pakiranje in pot proti domu ter novim zmagam na proti.

Zahvala vsem trenerjem in spremljevalcem, ki so poskrbeli za lepo doživetje otrok in njihovo srečno vrnitev domov.

 

 


 

21.3.2017, TRETJI DAN PRIPRAV

Povzetek dneva:

 • U11 – so dopoldne igrali proti NK Ločanu. Prikazali so borbenost, vendar to ni bilo dovolj za zmago, žal. Popoldne so zaradi utrujenosti fantov združili moči z NK Ločanom in odigrali tekmo proti Rovinju. Vsak je odigral po 2 četrtini proti Rovinju in zmagali smo s 7:3.
 • U13 –  je dopoldne igrala proti NK Ločan. Namen tekme je bil, da se fantje uigrajo za spomladanski del lige. Kljub borbenosti so fantje žal zgubili.
 • U15 – je danes dopoldne igrala na naravni travi proti NK Ločan U13. Na začetku so Ločani prevzeli igro in tudi dosegli gol. Fantje so se umirili in prevzeli vajeti v svoje roke. Po odličnih prodorih našega napadalca Matica (ki je bil absolutno premočan za nasprotnike), so začeli zadevati gole. Temu je priča tudi rezultat 9:1 za nas.
  Popoldne je še sledila tekma proti Rovinju U13. Našim fantom se je že poznala utrujenost, nekaj lažjih poškodb, vendar kljub vsemu so igrali borbeno igro. Domačini so igrali pogumno, čvrsto igro, vendar fizika je bila v prid našim fantom. Zmagali smo s 4 : 1.
 • Kadeti – so imeli dopoldne trening, popoldne prijateljsko tekmo proti Rovinju. Povedli so z 2 : 0, vendar je po “čudni” sodniški odločitvi in prejetih 2 rdečih kartonih bil rezultat na koncu 2 : 2. Omeniti je potrebno, da je v ekipi 6 fantov počivalo zaradi lažjih poškodb in da so domačini imeli 30 igralcev, se pravi pri vseh menjavah so bili igralci veš čas spočiti. Tako da rezultat na koncu je zelo dober in pohvala fantom.

Po napornih treningih in tekmah je zvečer sledil še turnir v igranju FIFE v hotelu. V finalu sta se pomerila dva naša igralca Jaka in Lovro. Pohvala gre tudi vsem navijačem, ki so spremljali finale 😛

Dopoldanski del

Začelo se je z zajtrkom, tako kot se spodobi…

 

 

Popoldanski del

 


20.3.2017, DRUGI DAN PRIPRAV

Povzetek dneva:

  • U11 je imela danes dva treninga, jutri igrajo proti NK Ločanu.
  • U13, dopoldne so imeli trening na umetni travi, popoldne so imeli tekmo proti Rovinju na pomožnem igrišču – umetna trava. Fantje so nadigrali domačine v prvem polčasu, povedli smo s 6 : 0. Domači trener je “taktično” skrajšal prvi polčas na 20 min. V drugem polčasu so začeli domačini loviti razliko, zato je tudi podaljšal igro na 40 min (kljub vsemu je to prijateljska tekma, naj fantje trenirajo). Končni rezultat je bil za 7 : 6 za Britof. Čestitke!
  • U15 so imeli dopoldne trening na umetni travi – taktika, pravilna postavitev igralcev in gibanje. Popoldne so imeli prijateljsko tekmo proti Rovinju na naravni travi. Namen je bil utrditi dopoldanski trening v “pravilni” postavitvi igralcev, kar je fantom zelo dobro uspelo v prvem polčasu. Prav užitek je bilo gledati igro, in domačini so bili brez idej, nervoza jim je naraščala. Povedli smo 1 : 0. Rovinj je igral zelo čvrsto igro in takoj v drugem polčasu so vršili še dodaten pritisk. Kmalu so izenačili. Sicer  smo imeli priložnosti, ki jih žal nismo izkoristili. Poznalo se je tudi, da nismo še vajeni igrati na naravni podlagi. V drugem delu drugega polčasa je potem malo padla koncentracija, poznala se je že utrujenost naših fantov in temu primerno je bil končni rezultat 4 : 1 za domačine. Kljub vsemu čestitke fantom, osvajajo pravo postavitev – taktiko. Jutri bomo imeli še dve prijateljski tekmi proti U 13 Nk Ločan, in U 13 Rovinj. Obe tekmi bosta priložnosti za utrjevanje naučenega iz današnjega treninga.
  • Kadeti so imeli danes trening dopoldne na naravni travi, popoldne na umetni travi. Jutri igrajo prijateljsko tekmo proti Rovinju.

 


S polnim želodcem se ne da takoj trenirati, zato je sledilo predavanje o motivaciji…

 


Tudi danes ni šlo brez bazena…

 


19.3.2017, PRVI DAN PRIPRAV

Selekcije U11 do U17 so začele s pripravami v Rovinju, ki bodo trajale do 22.3.2017 . Vsi fantje so srečno prispeli in že opravili prve treninge. Vzdušje med otroci je super, nastanitev odlična. Zvečer so se zasluženo “osvežili” v bazenu. Jutri U13 in U15 čaka prijateljska tekma z NK Rovinj. Še nekaj utrinkov z današnjega dne…