Zimska liga U11, Šenčur, 5.2.2017

ZIMSKA LIGA V ŠENČURJU

Nedelja 5.2.2017, ekipa U-11 Nk Britof je nastopila na zaključnem delu zimske lige v Šenčurju.

POLFINALE

V polfinalu so se pomerili z ekipo Triglav-Domplan bordo. Igralci so tekmo začeli zelo odločno. Od prve minute so se držali navodil, ki jim jih je dal trener Vlado Dojčinović. Tekma je bila zelo izenačena z veliko priložnosti na obeh straneh. Fantje so si z agresivno in lepo igro ustvarili veliko priložnosti, vendar so bili žal premalo zbrani v zaključku akcij. Gostje so povedli po odličnem strelu iz velike razdalje. Po tem golu so igralci Britofa še bolj odločno zaigrali in poskušali doseči gol, vendar jim je zmanjkalo tudi malo športne sreče. Gosti so ob koncu tekme iz protinapada dosegli še svoj drugi gol in tako so igralci Britofa polfinalno tekmo izgubili z rezultatom 2:0.

TEKMA ZA 3. MESTO

Tekmo za 3. Mesto je ekipa Britofa odigrala proti ekipi Šenčur 3. Ekipa Šenčurja je bila edina ekipa, ki jih je premagala v skupinskem delu, tako da so fantje imeli dodaten motiv, da se jim oddolžijo za poraz. Tekmo so začeli odlično in hitro povedli z lepim golom Jošta Šporarja. Fantje so po golu še bolj pritisnili na gol Šenčurja in to se jim je hitro obrestovalo, ko je za 2:0 zadel Luka Orlič. Za tem so si igralci Britofa ustvarili še nekaj priložnosti, ki pa jih žal niso izkoristili. Šenčurjani so uspeli znižati rezultat na 2:1, vendar jim kaj več od tega igralci Britofa niso dovolili. Na koncu so se igralci Britofa zasluženo veselili zmage in osvojenega 3. mesta.

Pohvaliti je potrebno vse igralce, ki so nastopili na zaključnem delu lige. Pokazali so vsem v balonu, kako se je potrebno boriti in igrati nogomet. Žal nam je zmanjkalo malo športne sreče, da bi prišli v finale. Čestitke tudi staršem, ki so skozi obe tekmi spodbujali fante.

Na zaključnem delu so nastopili: Jaka Zaplotnik, Tin Lan Pesko, Andraž Korenjak, Nik Grohar, Luka Orlič, Jošt Šporar, Nejc Dolene in Beno Lončarič.

Trener: Vladimir Dojčinović

NK Britof