Rad igram nogomet, U9

BOHINJSKA BISTRICA 11.12.2016

V nedeljo 11.12.2016 je ekipa NK Britof U9 nastopila na turnirju Rad igram nogomet v Bohinjski Bistrici. Akcija NOGOMET ZA VSE pod okriljem NOGOMEZNE ZVEZE SLOVENIJE poteka vsako leto, kjer otroci v dvorani pokažejo vse svoje znanje, katerega prenesejo iz velikih naravnih igrišč na dvoranski parket. Turnir se je igral v sistemu 4:4 na male gole. Rezultati se ne beležijo, v ospredju je samo igra.
Na turnirju so nastopile ekipe: NK BRITOF ,NK BOHINJ, NK BLED 2 in NK BLED 3. V ekipi NK BRITOF U9 so nastopili novinci v naši ekipi in najmlajši.

Prvo tekmo so odigrali proti vrstnikom NK BLED 2. Fantje so na tekmi pokazali nekaj lepih akcij in individualnih sposobnosti. Nivo ige je nihal vendar so fantje kljub temu uspeli zmagati z rezultatom 4:1. Gole so za ekipo Britofa dali: Nika Kranjc 2x, Žaka Grašiča in Andraž Grašič.

Drugo tekmo so odigrali proti NK BLED 3. Videlo se je, da je to 3 ekipa NK Bled in da ekipa ni tako uigrana. Igralci Britofa so tekmo odigrali dobro in na koncu zasluženo zmagali z rezultatom 10:0.

Zadnjo tekmo so odigrali še proti ekipi NK BOHINJ. Tudi v zadnji tekmi so nadaljevali tam kjer so prejšnjo končali. Odigrali so zelo dobro in disciplinirano. Fantje so uživali v igri in dosegli zmago 9:1.

Ekipa Britofa je turnir zaključila s tremi zmagami na treh tekmah in gol razliko 23:2.

Ekipa Britofa je nastopila v postavi : Maj Zupan, Noe Seliškar, Andraž Grašič, Ažbe Šporar, David Razboršek, Nik Kranjc, Žak Grašič.

Čestitke vsem igralcem.

Trener: Jasmin Kaltak

NOGOMETNI KLUB BRITOF