Šk. Loka, turnir “Rad igram nogomet”

26.11.2016 je ekipa U-11 nastopila na turnirju Rad igram nogomet v Šk. Loki. Na turnirju so nastopile ekipe NK Britof, NK Šobec-Lesce, NK Naklo in NK Žiri.

Prvo tekmo je ekipa Britofa odigrala proti ekipi Šobec-Lesce. Britofljani so prevladovali na igrišču od začetka tekme in kmalu povedli z rezultatom 2:0. Strelca sta bila Jošt Šporar in Nik Grohar. Nasprotnik je v nadaljevanju tekme uspel izid znižati na 2:1, kaj več kot to, pa jim naši igrali niso dovolili.

Drugo tekmo so odigrali proti NK Naklo. Tudi na drugi tekmi so pokazali pravi pristop. Od sodnikovega žvižga dalje so fantje s presingom in kombinatorno igro nasprotnika nadigrali in povedli z 2:0. Strelca sta bila zopet Jošt Šporar in Nik Grohar. Pohvaliti je potrebno obrambne igralce, ki niso dopustili veliko strelov na naš gol in s tem zelo pripomogli k drugi zmagi ekipe Britofa.

Na tretji tekmi so se pomerili proti ekipi NK Žiri, ki je v svojih predhodnih tekmah pokazala veliko nogometnega znanja. Britofljani so takoj napadli njihova vrata in si ustvarili nekaj lepih priložnosti, vendar je nasprotnik imel danes odličnega vratarja, ki je vse strele ubranil. Žal je igralcem Britofa zmanjkalo tudi nekaj športne sreče, da bi dosegli kakšen zadetek. Rezultat je na koncu ostal 0:0.

Čestitke vsem fantom.

Za ekipo Britofa so nastopili: Jaka Zaplotnik, Andraž Korenjak, Tin Lan Pesko, Jošt Šporar, Nik Grohar, Nejc Dolenec in Luka Orlič.

Trener: Vladimir Dojčinović

img_1976 img_1977 img_1978 img_1979 img_1980