Turnir za selekcijo U9

TURNIRJU ZA SELEKCIJO U9

BRITOF, 24.09.2016

Dne 24.09.2016 je v Britofu potekal drugi turnir za selekcijom U9 pod okriljem MNZG Kranj v tej sezoni. Sodelovale so ekipe NK Britof, NK Preddvor, NK Jesenice C in NK Šenčur B. Rezultati se ne beležijo, v ospredju je samo igra po sistemu 4:4 brez golmana in uživanje v nogometu. Turnir je potekal na umetni travi. Domači fantje so se predstavili v dveh zasedbah Ekipa A in Ekipa B.

V Ekipi A so nastopali: Dorjan Makarić, Maks Mihelčič, Sanli Alić, Cene Grilec in Nik Krajnc. A ekipa je zmagala vse svoje tekme. Tu treba izpostaviti izkušnje iz prejšnje sezone, ter tekmovanje na višjem rangu U10. Trener je bil z odnosom, igro in obnašanjem več kot zadovoljen.

V Ekipi B so nastopali novinci v letošnji sezoni: Andraž Grašič, Žak Grašič, Noe Seliškar, Ažbe Šporar in David Razboršek. Novinci so odigrali šele svoj drugi turnir. Na začetku je bila prisotna nervoza in strah, kar je prineslo do veliko izgubljenih žog in slabih podaj. Po pogovoru s trenerjem, jim je šlo veliko bolje. Fantje niso samo takorekoč nabijali žoge, odigrali so nekaj lepih akcij in zabili so tudi svoje prve zadetke. V nadajevanju sezone se bodo igralci na treningih vsekakor izboljšali, tako, da bodo tudi ti fantje v bodoče na višjem nivoju.

NK BRITOF

20160924_094904 20160924_094444